Sulakyurt'un gelişimi için öğretmenlere ihtiyaç var

Sulakyurt

Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez, ilçede göreve yeni başlayan öğretmenlerle tanışma toplantısında bir araya geldi. Kazez Sulakyurt'tun gelişmesi için atılacak her adımda öğretmenlere çok iş düştüğünü söyledi.

SULAKYURT İÇİN ÖĞRETMENLERİN GÖREVİ

Keskin ilçesi Hacı Taşan Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıda konuşan Kazez, öğretmenlere yeni görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulunarak, Sulakyurt`ta atılacak her adımda öğretmenlerin önemli görevler üstlendiğini söyledi.

BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE

İlçede birlik beraberlik içinde tüm kurumlarla güzel bir ortamın olduğunu kaydeden Kazez, "İlçemizdeki okullarda görev yapan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü`nü bir kez daha buradan kutluyorum. Bugün değişiklik olması açısından Keskin ilçesini ziyaret ederek tarihi Hacı Taşan Kültür Merkezini de ziyaret ederek göreve yeni başlayan ve diğer öğretmenlerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bizler çocuklarımızın geleceğini öğretmenlerimize emanet ediyoruz. Bu nedenle öğretmenlerimizin kıymet ve değeri çok önemlidir" dedi.

TOPLANTIYA TÜM BÜROKRATLAR KATILDI

Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yılmaz, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet Tamkoç, Bahşılı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Pekdoğan, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Toplantının ardından Taşan Kardeşler Topluluğu tarafından öğretmenlere konser verildi.



Serkan Barış
1.12.2014 12:54:15
Sulakyurt Kaymakamı niye Keskin`de toplanmış onu anlamadım.Sulakyurt ta yer mi bulamamışlar ?

Abidin Kılıç
1.12.2014 17:24:36
Koskoca Sulakyurt`ta öğretmenlerin oturabileceği bir yer yok herhalde. Sulakyurt`taki bu eksiği göremeyenlerin çok büyük bir eksikliğidir.

1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım